Privatundervisning

Privatundervisning

- primært for pensionærer

Lektionen varer 30 min og tilpasses efter niveau på rytter og hest. Der lægges stor vægt på rytters forståelse af grundridningen, og at træningen foregår på en etisk rigtig måde og i en god tone. Der undervises på alle niveauer.

Hest og rytter møder opvarmet. (Ca. 15 minutters opvarmning). Rideskoleryttere kan kun få privatundervisning efter aftale med deres faste rideskoleunderviser.

Betaling for privatundervisning skal ske via klubben - dvs. ingen pengetransaktioner mellem underviser og rytter.

Undervisere

Regitze Ericsson

Telefon: 22392560

Underviser i: Springning

Pris: 175 kr. pr. rytter, 30 min på hold på op til 3 ryttere.

Regitze er 24 år gammel og har redet det meste af sit liv samt har været på landsholdet både for pony og junior. Til daglig er Regitze ansat som rytter hos Mille Bisgaard, hvor hun rider og træner ungheste indenfor springning. Regitze bruger det meste af sin tid i stalden hvor hun enten selv rider eller underviser.

Bettina Becker

Telefon: 22 21 21 00

Mail: info@teambecker.dk

Underviser i: Dressur

Pris: 250 kr for 30 min.

Bettina har mange års erfaring med ridning af heste samt undervisning. Hun har undervist mange foreskellige steder, og deltager aktivit i sine rytteres stævner og træning. Bettina er uddannet træner og ryttermærkeunderviser. I undervisningen er der fokus på teorien og korrekt ridning med hestenes velfærd i hovedsædet. Hun har selv konkurreret på landsplan og kan løfte rytternes niveau.

Bettina underviser også rideskolehold mandage og torsdage.

 

Sarah Petersen

Telefon: 21 48 21 19

Mail: sarah_jpet@hotmail.com

Underviser i: Dressur

Pris: 130 kr. for 30 min

Sarah har redet på NØR siden jeg var 6 år gammel, og fik egen pony som 13-årig. Med hendes sidste pony endte hun med at starte distriktsstævner i springning og landsstævner i dressur.

Sarah har i mange år fungeret som holdleder i Ponygames, og har sammen med NØR opnået 5 Danmarksmesterskaber og 2 Sjællandsmesterskaber.

Sarah har undervist på NØR siden hun var 14 år, og det vigtigste for Sarah er at det er sjovt at gå til ridning, både for hest og rytter. Hun går meget op i rytterens indvirkning og forståelse for hesten i min undervisning, og samtidig forsøge at være med til at skabe sammenhold mellem rytterne.

Sarah er uddannet dyrlæge og fokuserer på at hesten holder sig sund og rask gennem korrekt ridning.

Sara Esbensen

Telefon: 23 49 70 04

Mail: sara-Esbensen1@hotmail.com

Underviser i: Dressur

Pris: 90 kr. for 30 min

 

Sara har redet på NØR siden hun var 6 år gammel, hvor pony-games altid har været yndlingsdisciplinen. Her har hun selv opnået 1 Danmarksmesterskab og 2 Sjællandsmesterskaber.

Som 16-årig blev Sara rideskoleunderviser på NØR, hvor hun efterfølgende har fået flere og flere privattimer oveni. Hun har i de 4 år som underviser overtaget posten som holdleder i Ponygames, og har sammen med NØR-rytterne opnået 3 titler som distriktsmestre og 1 som sjællandsmester.

Sara har altid gået op i at det skal være sjovt at gå til ridning, samt husket børnene på at de skal falde af 100 gange for at blive en dygtig rytter.

For tiden er Sara i gang med et sabbatår, hvor hun bruger tiden i en vuggestue samt undervisning på NØR.

 

 

Isabella Kurell

Kontaktoplysninger kommer.

Kristina Anderson - Springunderviser

Telefon: 60303773

Underviser i: Spring

Pris: 110 kr. pr. rytter på hold (30 minutter)

Undervisningsdag: Primært onsdage fra kl. 18.00

 

Tilmelding til privatspringning:

Send en sms til Kristina, så finder i et tidspunkt, som passer jer begge. Kristina underviser onsdage fra kl. 18.00. Man kan selv tilpasse hvor ofte, man ønsker at springe.

 

Kristina har mere end 30 års erfraring som springunderviser. Hun har blandt andet- fra 2006 til nu- undervist på Twin Lakes Farm, Bronxville, New York.

Hun har undervist både voksne konkurrenceryttere, teenagere og nybegyndere fra 6 år.

Kristina har selv konkurreret på national og international plan.

 

Nordøstsjællands Rideklub (NØR)

Nygård Ridecenter

Hellebækvej 46, Nygård

3000 Helsingør

Kontakt os

Ridecenterets åbningstider

Mandag 7.30 - 22.00

Tirsdag 7.30 - 22.00

Onsdag 7.30 - 22.00

Torsdag 7.30 - 22.00

Fredag 7.30 - 21.00

Lørdag 7.30 - 19.00

Søndag 7.30 - 19.00