Stævner og aktiviteter

Stævner og aktiviteter

 

NØR er en klub for hele familien, og for at NØR skal have mulighed for at tage sig allerbedst ud – er der også brug for hjælp fra hele familien.

På NØR sætter vi en ære i at afholde stævner og arrangementer, hvor den enkelte rytter – både børn, unge og voksne kan få lov til at vise sig fra sin bedste side. Men for at NØR også kan vise sig fra sin bedste side, så er der brug for hjælp.

Hjælp til at bygge baner, bage kager til cafeen og til at bemande cafeen, til at hjælpe dommere som skrivere og til at sørge for at resultaterne kommer fra dommerbilen til dem, der noterer resultaterne. Kort sagt: Små og store opgaver, som er med til at skabe gode, effektive og hyggelige stævner.

Når man melder sig selv eller sit barn til et stævne eller arrangement, så skal man også forvente at blive sat på en hjælperliste, hvis man ikke selv melder sig på. Også selv om man ikke står på startlisterne, vil der blive sat stor pris på hjælp: Hjælp til opgaverne, men også til at skabe en god og hyggelig stemning. Vores udgangspunkt er, at man blot skal bruge en time eller to på en hjælperopgave, så det ikke bliver helt uoverskueligt.

Med de ord vil vi ønske jer alle velkommen til stævner og arrangementer på NØR. Vi glæder os til at se jer.

 

Privatryttere:

Tilmelding via DRF Go, hvor propositionerne kan ses.Ved mindre stævner ses propositionerne på vores hjemmeside under stævnekalenderen og tilmelding sker via mail.

 

Rideskoleryttere:

Rytterne tilmelde sig via deres undervisere. I samarbejde vælges hvilket program/højde, rytteren skal ride samt hvilken hest de kan starte på.

Dette er vigtigt, idet man kan miste sin stævnestart, hvis man ikke har skrevet sig på undervisernes liste og hesten skal gå for mange gange.

 

Vær opmærksom på stævnets propositioner (klassebeskrivelse), hvor f.eks. frister til tilmeldingen er oplyst.

 

Rytterne kan også sende en mail til: staevne@nygaard-ridecenter.dk, hvor der skrives: Navn, hest/kategori på pony, program/klasse du skal ride. Dette koster dog et gebyr.

 

Har du spørgsmål: Henvend dig på mailen: staevne@nygaard-ridecenter.dk eller hør din underviser.

Nordøstsjællands Rideklub (NØR)

Nygård Ridecenter

Hellebækvej 46, Nygård

3000 Helsingør

Kontakt os

Ridecenterets åbningstider

Mandag 7.30 - 22.00

Tirsdag 7.30 - 22.00

Onsdag 7.30 - 22.00

Torsdag 7.30 - 22.00

Fredag 7.30 - 21.00

Lørdag 7.30 - 19.00

Søndag 7.30 - 19.00