Nyhedsbrev februar 2024

20-02-2024

Vi venter spændt på, at foråret og bedre vejr finder vej til DK og især Nygård så gården kan begynde at tørre op igen. Øv hvor har vi fået meget nedbør denne vinter og det præger selvfølgelig os og vores omgivelser. Om ikke andet så holder vi humøret højt og husker gummistøvlerne og regnjakken indtil videre :)

Vi er godt igang igen efter børnenes vinterferie og vi kan byde velkommen til to nye undervisere: Martha, som har overtaget fredagsholdene samt Michala, der har overtaget voksenholdet torsdag og agere som vikar. Det er altid dejligt med nye ansigter på NØR og jeg håber, at I vil byde dem varmt velkommen (Martha er dog ikke helt ny på NØR, da hun har hesten Hannah sammen med sin søster Ida) :))

Årets generelforsamling på NØR ligger torsdag d. 21 marts kl. 19.15 i Rytterstuen. Forslag som ønskes behandlet på Generelforsamlingen skal indsendes på mail senest d. 7 marts på mail: formand@nygaard-ridecenter.dk HUSK at man skal have været medlem i minimum en måned før mødet mødet samt have betalt kontingent for at kunne stemme.

NØR afholder forårsspringstævne d. 27 marts fra kl. 14.00 stævnebanen vil være indendørs i ridehus og opvarmning på den store bane. Der kan forekomme eventuelle ændringer pga. vejret. Alle får en hjælpertjans ved tilmelding.  Pris for privatrytter er 100kr. og pris for rideskolerytter/part ink. leje af hest er 200kr. Fællespudsning i Rytterstuen fra kl. 10.00 for dem som vil det.  Mail med program samt startlister sendes ud et par dage før. Sidste tilmelding d. 20 marts.

Klasser med placering: 40-50-60-70-80-90-100cm.

Sløjfeklasser/rosetter til alle: bom på jord og 20/30cm./kryds man sørger selv for trækker

For tilmelding send mail med hesteønsker, rytternavn samt højde på klasse til mail: stald@nygaard-ridecenter.dk og tilmelding åbner i dag 

Sommerridelejre 

Den Lille: fra 6 år og op/begynder niveau 1+2 juli uden overnatning. Kl. 10-15 begge dage. Pris for rideskolerytter: 1200kr. Pris for privatrytter: 1000kr.

Den Mellem: fra 10 år og op/let øvet 4-6 juli med overnatning. Start første dag kl. 11 og slut sidste dag kl. 16 med efterfølgende grill med forældrene. Pris rideskolerytter: 1800kr. Pris for privatrytter: 1500kr.

Den Store: fra 13 år og op/øvet niveau d. 8-12 juli med overnatning. Start første dag kl. 11 og slut sidste dag kl. 16 med efterfølgende grill med forældrene. Pris rideskolerytter: 3000kr. Pris for privatrytter: 2500kr.

TILMELDING ÅBNER PÅ HJEMMESIDEN D. 1 MARTS KL. 12.00

Hjælpere på hold. Vi vil gerne opfordre alle forældre til at give en hånd med både i stalden og i ridehus/på banen alt efter hvor der er behov for det og så vidt muligt de kan. Vores søde hjælpere er til rådighed på begynderhold samt mini-put og de gør deres bedste, men nogen gange har underviserne brug for en ekstra hånd :) pft.

Jeg ønsker alle en dejlig dag !

Kh

Regitze Ericsson

Daglig Leder Nordøstsjællands Rideklub


Vores sponsorer