VELKOMMEN TIL RIDESKOLEN I NØR

Når du kommer til ridning i ridekolen skal du selv sørge for, at hesten du skal ride på bliver striglet, sadlet op og af. Rideskolehestene på NØR må gå max 3 sammenhængende hold om dagen. En lektion varer 45 min. og skridt varm og af er inkluderet.

Der er sat hjælpere på vores begynderhold, men der kan være tilælde hvor nye børneryttere kræver, at der er forældrestøtte. Forældrene skal også være behjælpelig med trækning i ridehuset, hvis der er brug for det.  

Klubben har en række unge ryttere, der hjælper i stalden og i forbindelse med ridning om eftermiddagen. Disse hjælpere er øvede ryttere, der kan hjælpe og forklare, hvordan du strigler, sadler op og af. Ønsker du eller dit barn at bliver hjælper på NØR så skriv en mail til daglig leder Regitze på stald@nygaard-ridecenter.dk

Alle skal bære ridehjelm, forsvarligt fodtøj og eventuelt sikkerhedsvest, når de rider. Se sikkerhedsreglerne under Vigtigt at vide

Af hensyn til sikkerheden skal børn undner 16 år også bære ridehjelm i stalden, og når de trækker hesten frem og tilbage mellem stald og ridehus. 

Undervisningen i rideskolen foregår typisk i ridehallen i vinterhalvåret. Når vejret tillader det rider vi på de udendørs baner ved skoven eller tager en tur i skoven for rideskolens ryttere. Springundervisning foregår i ridehallen eller på springbanen udenfor.

Der er som hovedregel ingen holdundervisning i skolernes ferier og på helligdage - se lukkedage i kalenderen. 

AFBUD

Af hensyn til hestenes motionering bedes du melde afbud til rideundervisningen i god tid, gerne per SMS til underviseren eller til stald@nygaard-ridecenter.dk. Dette er vigtigt, så alle vores heste kommer ud hver dag.

Ved afbud til en ridetime tilbyder klubben ikke nogen form for refusion af betalingen.

Desuden bedes du komme en halv time før ridetimen, så der er tid til at strigle og sadle op, så du er klar, når ridetimen starter.

AFMELDELSE

Hvis du ønsker at stoppe til ridning på et undervisningehold er der 1 måneds varsel på opsigelse, fra den sidste dato i måneden. Opsigelse af holdundervisning skal ske via kontaktformularen her på hjemmesiden.

Eksempel: du ønsker at stoppe til ridning og siger op den 30. september og rider herefter hele oktober med.

Klubben kan ikke garantere, at du kan komme på det samme hold igen, hvis du melder dig ud og senere ønsker at komme tilbage. Vi har af og til lange ventelister på mange af vores hold.

ØNSKER DU EN PRØVETIME HOS OS?

Det kan være svært at vide, om ridning er noget for én, før man har prøvet det. Derfor tilbyder vi prøvetimer til 100kr., hvor du kan få en idé om, hvordan det er at gå til ridning hos os.

Ønsker du at få en prøvetime, kan du kontakte vores administration, og vi vil vende tilbage til dig.

Vær opmærksom på, at nogle af vores hold har ventelister. Du er derfor først tilmeldt, når du har fået en bekræftelse fra os.

Vores sponsorer