BLIV SPONSOR VED ET AF VORES VELBESØGTE RIDESTÆVNER

NØR er en af to kommunale rideklubber beliggende i Helsingør Kommune med idylliske faciliteter og lokalt nærvær, hvilket er med til at gøre, at vi kan påberåbe os næsten fuldt hus til alle vores stævner. Vi afholder stævner for vores medlemmer og deres familier, og er altid interresserede i at høre fra spændende virksomheder, der har lyst til at lave et samarbejde om sponsorpræmier ved vores velbesøgte stævner.  

Hvordan sponsorerer jeg?

Man kan som sponsor vælge blot at sponsorere en enkelt præmie - eller præmier til en hel klasse (1. 2. og 3.-pladsen) - hvoraf værdien af præmien naturligvis er faldende efter placering. En typisk præmie til en førsteplads kan være en sæk foder, et smykke, en stævneskjorte eller lignende - det er i den størrelsesorden, vi oftest ser.  

Hvad gør NØR til gengæld?

Alle sponsorer nævnes i forbindelse med alle opslag omkring arrangementet.  Alle sponsorer eksponeres og linkes desuden til i vores sponsorkarrussel, som vises på alle sider på vores hjemmeside.  Derudover deler vi også billeder af ærespræmier og tagger sponsorer på de sociale medier (Facebook og Instagram). Disse opslag er typisk ret populære med højt engagement. På Facebook har vi rundt regnet 647 følgere, og på Instagram har vi cirka 920 følgere. Vælger man at sponsorere en hel klasse, får man den pågældende klasse opkaldt efter sig, og vi poster opslag, hvor man som sponsor er 100% i fokus. Derudover nævnes sponsorer selvfølgelig på højttaleranlægget under stævnet.  

 

Hvis du ønsker at blive sponsor, kan vi kontaktes på kontaktformular via knappen nedenfor, eller på telefon til vores formand eller daglig leder.

 

Bliv Sponsor

Vores sponsorer